Skip Navigation Links OBS OBS: KommuneProfilen er satt på pause i 2021 - inntil vi finner en teknisk og økonomisk modell som kan forsvare videre drift. Det betyr at innholdet inntil videre ikke oppdateres. Nettsidene fungerer fortsatt - men kan laste tregt. Beklager.

Arbeidsmarked  > Sysselsettingsstruktur > Sammenlikne byer
Modulen viser næringsstrukturen i regionene - basert på sysselsetting etter arbeidssted.
Tabell 1 viser antall sysselsatte i næringsområdene - mens tabell 2 viser den prosentvise fordelingen.
Næringskodene bygger på Standard for Næringsgruppering SN 2007 - 2-siffernivå.
Modul med mer aggregert næringsinndeling finnes fra tabellregisteret.
Fra menyen nedenfor finnes moduler med andre perspektiver på samme tema.
Om Statistikken  > Mer om innholdet i denne modulen
Datagrunnlag  > Beskrives her - med lenke til SSB

Velg Landsdel >>>     <<  Velg Landsdel i boksen til venstre for å se bare byer innen valgt landsdel.

Tabell 1. Næringsstruktur. Antall sysselsatte etter detaljert næringsområde. 2019